ICT systeembeheer

IT beheer

Bent u op zoek naar een specialist in ICT systeembeheer? Dan bent u op zoek Dekker Automatisering. Binnen vrijwel ieder bedrijf spelen ICT-systemen een grote rol. Wanneer een systeem niet naar behoren werkt, is het belangrijk dat dit probleem snel wordt opgelost. Als ICT systeembeheerder staan wij snel voor u klaar op de momenten dat u ons nodig heeft. Daarnaast kunnen wij u ook goede servers en software leveren. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw systemen steeds goed blijven werken. Waarschijnlijk wordt er ook binnen uw bedrijf veel op de computer gewerkt. Wanneer dat het geval is, is het belangrijk dat u een goede systeembeheerder heeft.

Waar kunt u aan denken bij ICT systeembeheer?

Als IT beheerder kunnen wij u uitstekende servers van het merk DELL leveren. Wij leveren deze systemen altijd inclusief een Mission Critical garantie. Dat houdt in dat we u binnen slechts 4 uur een nieuw onderdeel leveren als er een onderdeel stuk is. Op het gebied van ICT systeembeheer bieden wij u echter nog veel meer. Zo kunnen wij op afstand bij u meekijken als u computerproblemen heeft. Zo kunnen wij snel nagaan wat het probleem veroorzaakt en ervoor zorgen dat u hier geen last meer van heeft.

Het opzetten van een cloudomgeving en het creëren van back-ups

Als specialist in ICT systeembeheer kunnen wij u ook helpen om geschikte software te vinden voor uw bedrijf en om dit vervolgens te installeren. Daarnaast kunnen we back-ups voor u maken, zodat u bestanden snel kunt herstellen als deze ooit verloren gaan. Vindt u het belangrijk dat medewerkers hun gegevens online kunnen opslaan en bestanden snel met elkaar kunnen delen? Dan helpen we u ook graag bij het opzetten van een cloudomgeving. ICT systeembeheer is zeer veelzijdig en wij hebben u dan ook ontzettend veel te bieden.

Laat ICT systeembeheer over aan een expert

Het is belangrijk dat u systeembeheer overlaat aan een expert. Veel ondernemers onderschatten hoe belangrijk een goede IT-infrastructuur is. Echter, wilt u niet dat er data lekt of dat uw systemen plotseling niet meer goed werken. Kies voor Dekker Automatisering als u ieder moment een professionele ICT’er wilt kunnen inschakelen wanneer dit nodig is.

Bent u benieuwd naar wat voor mogelijkheden wij u bieden? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen. Ook als u snel een ICT systeembeheerder nodig heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk.