Serverbeheer

It beheerder

Is het belangrijk dat u altijd toegang heeft tot een goed werkende server? Dan kunt u serverbeheer het best aan ons van Dekker Automatisering overlaten. Wij kunnen u de servers leveren, maar staan ook bij problemen altijd voor u klaar. Koopt u servers bij ons, dan ontvangt u computersystemen van DELL. Dekker Automatisering is namelijk een partner van DELL. Onze klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met de zakelijke computers van het merk. Alle servers worden ingeleverd met een Mission Critical garantie. Mocht een onderdeel stoppen met werken, dan zorgen wij ervoor dat u binnen vier uur een vervangend onderdeel ontvangt. Wij bieden onze diensten aan in Vlissingen, Goes en Middelburg.

Serverbeheer laat u het best over aan experts

Als u computerproblemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze Een server wordt vaak gebruikt om belangrijke gegevens op te slaan. Als de server stopt met werken loopt u tegen allerlei problemen aan en de server mag ook absoluut niet gehackt worden. Serverbeheer kunt u daarom ook beter niet aan de eerste de beste partij overlaten. Het is belangrijk dat u er absoluut zeker van kunt zijn dat uw data veilig is en dat u de juiste hulp ontvangt wanneer er problemen zijn. Wij leveren u betrouwbare servers en als u serverbeheer aan ons overlaat, ontvangt u direct hulp bij computerproblemen.

Doen er zich problemen voor met uw servers, dan kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk. Als het softwarematige problemen betreft en uw computer nog wel start, kunnen wij live met u meekijken om u te helpen. Zo kunnen we snel nagaan wat het probleem veroorzaakt. Indien uw computer niet meer start of een onderdeel kapot is gegaan, dan kunnen wij u ook snel helpen. Veel onderdelen hebben we bij Dekker Automatisering gewoon op voorraad. Zo kunnen we het defecte onderdeel direct vervangen, waardoor uw servers snel weer zoals vanouds zullen werken. De reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd door een specialist met veel ervaring.

Professioneel serverbeheer door Dekker Automatisering

Vindt u het belangrijk dat uw servers altijd naar behoren functioneren en wilt u bij problemen snel geholpen worden? Dan is serverbeheer door Dekker Automatisering de perfecte keuze voor u. Wij helpen u ook graag bij het maken van back-ups, zodat u bij serverproblemen snel uw belangrijke data kunt herstellen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, heeft u problemen met uw server of wilt u serverbeheer aan ons uitbesteden? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen.