Diensten

In overleg kunnen wij uw bedrijf de diensten bieden die u graag wilt uitbesteden, denk hierbij aan het beheer van werkplekken, helpdesk, onderhoud/beheer servers, storingsdienst, preventief onderhoud enz.

Op onze helpdesk wordt u snel en vakkundig geholpen, mede doordat we op afstand met u mee kunnen kijken, waardoor we het probleem sneller kunnen analyseren, en in de meeste gevallen, het probleem meteen verhelpen.

Bij ons kunt u ook terecht voor reparatie van uw computer en/of randapparatuur. De meeste onderdelen hebben we op voorraad liggen, zodat reparaties snel en vakkundig kunnen worden uitgevoerd.

Online Backup

Wij adviseren welke data u het beste kunt backuppen, en stellen de backup voor u in. Vervolgens wordt er door ons dagelijks gecontroleerd of de backup geslaagd is, dit doen wij door middel van rapporten die het backup programma verstuurd. In geval van een calamiteit bent u er dus altijd zeker van dat er een veilige kopie is van uw belangrijke gegevens.

Voor online backup kunt u kiezen uit verschillende abonnementen, vraag aan een van onze medewerkers naar de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.