Hulp bij computerproblemen

computer

Woont u in Vlissingen, Goes of Middelburg en heeft u hulp bij computerproblemen nodig? Dan helpen wij u graag verder! Zowel hardware- als softwarematige problemen kunnen zeer vervelend zijn en ertoe leiden dat uw computer niet meer naar behoren werkt. Computerproblemen kunnen zeer vervelend zijn, omdat de computer doorgaans een belangrijke gegevensdrager is. Ontstaan er problemen, dan is het belangrijk dat u snel de juiste hulp ontvangt. Wij kunnen u hulp bij computerproblemen bieden, zodat u de computer snel weer als vanouds kunt gebruiken.

Belt u ons gerust als u computerproblemen heeft

Als u computerproblemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk. Indien uw computer nog wél start, kunnen wij live met u meekijken. Onze ervaren ICT’ers hebben dan meestal relatief snel door wat het probleem is. Wanneer het een hardwarematig probleem betreft, kunt u ook bij ons terecht voor een reparatie. Wij hebben veel onderdelen op voorraad, waardoor we de reparaties over het algemeen zeer snel kunnen voltooien.

Wij kunnen ook preventief optreden tegen hulp bij computerproblemen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen om een online back-up te maken. Ook het werken in de cloud is een manier om ervoor te zorgen dat uw gegevens nooit verloren gaan als er problemen met uw computer zijn. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat u in de cloud kunt werken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor preventief onderhoud. Laat u uw computers regelmatig opschonen en controleren, dan is de kans op problemen veel kleiner.

Hulp bij serverproblemen

Heeft u een probleem met uw server? Ook dan kunt u gerust contact opnemen met Dekker Automatisering. Wij leveren zelf ook servers en leveren die zelfs inclusief een Mission Critical garantie. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat u binnen 4 uur een vervangend onderdeel krijgt als een onderdeel stopt met werken.

Hulp bij computerproblemen voor een aantrekkelijk tarief

Heeft u hulp bij computerproblemen nodig? Dan bent u bij Dekker Automatisering aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij deskundig personeel in dienst dat u snel van uw problemen af kan helpen, maar daarnaast hanteren wij ook relatief lage uurtarieven. Zo hoeft u niet bang te zijn dat het u veel geld kost om de computerproblemen te verhelpen.

Heeft u een nieuwe computer nodig? Dan is het goed om te weten dat wij u ook nieuwe computers kunnen aanbieden. Omdat wij een DELL-partner zijn, leveren we ook voornamelijk computers van dit merk. De zakelijke computers van DELL staan bekend als zeer betrouwbaar. Heeft u snel hulp bij computerproblemen nodig? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.