IT beheerder

It beheerder

Computersystemen zijn niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. Vrijwel ieder modern bedrijf maakt gebruik van diverse computersystemen. Binnen moderne bedrijven is de IT-infrastructuur dus zeer belangrijk. Als u een betrouwbare IT-infrastructuur nodig heeft, bent u bij Dekker Automatisering aan het juiste adres. Als IT beheerder kunnen wij u helpen bij het opzetten en onderhouden van uw IT-systemen. Wij kunnen u betrouwbare servers leveren in Vlissingen, Goes of Middelburg. Wij leveren voornamelijk servers van het merk DELL, omdat we partner van dit merk zijn. Deze servers zijn bovendien zeer betrouwbaar en ook veel van onze zakelijke klanten geven aan zeer tevreden te zijn met de computersystemen van DELL.

Als IT beheerder bieden wij u een unieke garantie

Kiest u voor onze servers, dan bieden wij u altijd een zogenaamde Mission Critical garantie. Dat wil zeggen dat wij u binnen enkele uren van een vervangend onderdeel voorzien als een onderdeel van de server stopt met werken. Op die manier kunnen uw servers snel weer online zijn, zodat uw werk niet te lang stil komt te liggen. Als IT beheerder weten we bij Dekker Automatisering hoe belangrijk het is dat uw computers steeds goed functioneren. Op het moment dat u hulp nodig heeft, staan wij direct voor u klaar.

Hulp op afstand

Heeft u problemen met een van uw computers of servers? Dan bieden wij u graag hulp op afstand. U kunt in dit geval contact opnemen met onze helpdesk voor ICT systeembeheer. Onze specialisten kunnen live met u meekijken om na te gaan wat het probleem is. Zodra we het probleem ontdekt hebben, zullen we dit zo snel mogelijk voor u verhelpen. Overigens kunt u ook bij ons terecht wanneer er zich hardwarematige problemen voordoen. In dat geval kan een IT beheerder van Dekker Automatisering uw systeem snel repareren. Veel onderdelen hebben we bij Dekker Automatisering altijd op voorraad. Hierdoor kunnen we snel reageren als een van uw systemen niet meer naar behoren werkt.

Wilt u ons inschakelen als IT beheerder?

IT beheer is tegenwoordig zeer belangrijk en moet u dan ook aan een serieuze partij overlaten. Kiest u voor Dekker Automatisering als IT beheerder, dan heeft u aan ons een zeer betrouwbare partner. Niet alleen treden wij preventief op om problemen te voorkomen, maar ook kunnen wij u ontzettend snel van dienst zijn als er toch eens problemen ontstaan. Bent u benieuwd hoe wij ons verder onderscheiden en wat onze mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op.