Werken in de cloud

Weken in de cloud

Werken in de cloud is tegenwoordig ontzettend populair. Kiest u ervoor om in de cloud te werken, dan hoeft u niet bang te zijn dat uw gegevens zomaar verloren gaan. Wanneer er computerproblemen ontstaan, kunt u simpelweg met een ander apparaat inloggen op de cloud om verder te gaan waar u was gebleven. Werken in de cloud is ook prettig als u met verschillende collega’s met één project bezig bent. Wanneer verschillende mensen toegang hebben tot de cloud, kunt u eenvoudig gegevens met elkaar delen. Zo ziet iedereen direct welke wijzigingen er zijn doorgevoerd. Het werken in de cloud is op veel werkplekken niet meer weg te denken.

Wilt u ook graag gebruik maken van de cloud? Dan helpen wij u graag bij het opzetten van een veilige cloudomgeving. Wij leveren onze diensten in Vlissingen, Goes en Middelburg. Bij Dekker Automatisering hebben we veel ervaring met serverbeheer en zijn we in staat om uw cloudomgeving goed te beveiligen. Zo loopt u weinig risico op problemen en wanneer er toch problemen ontstaan staan wij voor u klaar.

Als u computerproblemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze Een server wordt vaak gebruikt om belangrijke gegevens op te slaan. Als de server stopt met werken loopt u tegen allerlei problemen aan en de server mag ook absoluut niet gehackt worden. Serverbeheer kunt u daarom ook beter niet aan de eerste de beste partij overlaten. Het is belangrijk dat u er absoluut zeker van kunt zijn dat uw data veilig is en dat u de juiste hulp ontvangt wanneer er problemen zijn. Wij leveren u betrouwbare servers en als u serverbeheer aan ons overlaat, ontvangt u direct hulp bij computerproblemen.

Doen er zich problemen voor met uw servers, dan kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk. Als het softwarematige problemen betreft en uw computer nog wel start, kunnen wij live met u meekijken om u te helpen. Zo kunnen we snel nagaan wat het probleem veroorzaakt. Indien uw computer niet meer start of een onderdeel kapot is gegaan, dan kunnen wij u ook snel helpen. Veel onderdelen hebben we bij Dekker Automatisering gewoon op voorraad. Zo kunnen we het defecte onderdeel direct vervangen, waardoor uw servers snel weer zoals vanouds zullen werken. De reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd door een specialist met veel ervaring.

Veilig werken in de cloud

Wilt u in de cloud werken, dan is het zeer belangrijk dat het systeem dat u gebruikt wel veilig is. U wilt immers niet dat gevoelige bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Bent u van plan om in de cloud te werken, is het dus belangrijk dat uw IT-infrastructuur veilig is ingericht. Wij kunnen u betrouwbare servers leveren. Wanneer u servers bij ons bestelt, ontvangt u computers van het merk DELL, gezien wij zelf een partner van dit merk zijn. Wij bieden u bovendien de garantie dat wij een defect onderdeel binnen 4 uur kunnen vervangen. Mocht er dus ooit een probleem ontstaan met uw server, dan kunnen wij dit probleem snel verhelpen.

Bij problemen met uw cloudomgeving kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij met u mee kunnen kijken. Meestal kunnen we al snel constateren wat de oorzaak van het probleem is en ervoor zorgen dat uw cloud weer naar behoren werkt. Ook kunnen we u precies vertellen van welke bestanden u het best een back-up kunt maken. Zo voorkomt u dat er belangrijke bestanden verloren gaan.

Wilt u meer weten over het werken in de cloud of de oplossingen die wij u bieden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over het werken in de cloud.