IT beheer

IT beheer

Binnen ieder modern bedrijf spelen computers een grote rol. Belangrijk is dat alle computersystemen binnen een bedrijf steeds blijven functioneren. Wanneer een systeem het begeeft kan dit grote gevolgen hebben. Dit kan het werk even stilleggen en er zelfs voor zorgen dat er bestanden verloren gaan indien je geen back-up hebt. Dergelijke problemen kun je voorkomen door IT beheer uit te besteden aan een expert. Als je voor Dekker Automatisering als IT beheerder kiest, kun je er zeker van zijn dat je systemen steeds goed werken. Mochten er zich toch eens problemen voordoen, zullen we deze snel voor je oplossen. Wij leveren onze diensten onder andere in Goes, Middelburg en Vlissingen.

Kies voor onze servers en laat IT beheer aan ons over

Wilt u er zeker van zijn dat uw systemen steeds goed werken, dan raden we u aan om voor onze servers te kiezen. Onze servers zijn van het merk DELL. Dekker Automatisering is namelijk een partner van DELL. Het voelt voor ons echter zeker niet als een verplichting om deze systemen te verkopen, want DELL levert zeer goede zakelijke computers. Onze bestaande klanten zijn dan ook erg te spreken over de servers die wij leveren. Kiest u voor IT beheer door onze specialisten en bestelt u servers bij ons, dan bieden wij u ook een speciale garantie, namelijk de Mission Critical garantie. Zodra een onderdeel het niet meer doet, zorgen wij binnen 4 uur voor een vervangend onderdeel.

Uw systemen zullen steeds naar behoren functioneren

Laat u IT beheer aan ons over, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw systemen steeds goed functioneren. Wij kunnen u helpen bij het installeren van de juiste software en bij het maken van back-ups. Wilt u in de cloud werken? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. In dat geval kunnen wij namelijk een cloudomgeving voor u creëren. Zo kunt u eenvoudig bestanden delen met uw collega’s en heeft u online altijd een back-up.

Doen er zich een keer problemen voor, dan kunt u altijd onze helpdesk bellen. Wij kunnen dan met u meekijken op afstand. Vaak kunnen onze specialisten het probleem al op afstand verhelpen. Doen er zich problemen met de hardware voor, kunnen wij uw computersystemen snel repareren . We hebben veel onderdelen op voorraad, waardoor de reparaties vaak zeer snel voltooid zijn.

IT beheer uitbesteden

Wilt u IT beheer uitbesteden aan professionals? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.